man tai patinka

Tikrai, mes vyresni kinomanai dažnai atbaidome jaunimą savo gana kategoriškais nuosprendžiais, tarkim kad šiandien geriausia koderis yra Rhozet Carbon Coder. O tikrai mačiau, kad jaunimas skype patarinėjo vienas kitam naudotis ir Cyberlink, ir Nero....
Turbūt jaunimo toks būdas, jie visvien nori išbandyti savo kailiu :confused
Man patinka tokia grupė (tiesa pats ten nesilankau dėl daaaaaaaugybės nesuprantamų šiukšlių), labai gerai kad jauni bent nepabėga, kad bendrauja, juk anksčiau ar vėliau jie visvien darys filmukus kartu su mumis...
Ir aplamai, čia jau prasideda kartų problema, jaunas žmogus linksta prie jauno, mes vyresni neįdomūs jau vien savo amžiumi (Froidas čia lepteltų, kad seksas valdo) :romance
Jau vien gera ta Sklype grupė bent tuo, kad atsijojate daugybę mums seeeeniai nusibodusių klausimų apie tai, koks filmas man patinka

Skonis irgi valdo ir jis neturi būti kritikuojamas :listening
Beje, jaunimas, jums ir padarytas tas modulis kinomanuose ASMENINIAI
http://www.kinomanai... ... Itemid=120Ten pilna klaidų, prašau sakykite ką reikia keisti, kad jūsų filmus matytume ir kad jūs galėtumėte laisviau kurti grupes ar burtis į komandas, ieškoti vienas kito net pagal gimimo metus ar seksualinę orientaciją

Kas blogai - drąsiai sakom ir keičiam